0252 - 79 90 30

Letselschade advocaat nodig in Hillegom

Letselschade whiplash in Beverwijk of omgeving?

Heeft u bij een verkeersongeval door de schuld van een ander letselschade opgelopen? Nekpijn na aanrijding komt veel voor. Na een aanrijding kunnen er echter ook andere klachten ontstaan die minder voor de hand liggend zijn. Heeft u last van duizeligheid, concentratieproblemen of slaapproblemen? Waarschijnlijk kampt u met een whiplash. Dit ernstige nekletsel ontstaat door een krachtige beweging van het hoofd ten opzichte van het lichaam. De spieren en ander weefsel raken hierdoor beschadigd. Artsen weten echter nog steeds niet waar alle klachten precies vandaan komen. Er is bijvoorbeeld geen sprake van hersenbeschadiging bij een whiplash. Omdat de diagnose bij een whiplash zo lastig is, komt u als patiënt in een complexe situatie terecht.

Hulp bij whiplash schadevergoeding

Om toch de schadevergoeding te krijgen waar u recht op heeft, is het raadzaam juridische hulp in te schakelen. Een van onze letselschade advocaten zorgt ervoor dat uw klachten worden gehoord. Wij helpen u bij het vaststellen van de schade, bij de aansprakelijkstelling en bij het opeisen van een passende schadevergoeding. Bent u benieuwd wat wij voor u kunnen betekenen? Neem gerust contact met ons op voor meer informatie of voor het maken van een afspraak.

Afspraak inplannen

Via het afspraakformulier kunt u direct een afspraak maken.
Wij zullen zo snel mogelijk contact met u opnemen om de mogelijkheden te bespreken voor de door u opgegeven voorkeursdata.

shortcodeCommand = [bono_appointment]

Specialisaties

• Letselschade
• Loonschade
• Opstellen schadeclaim
• WMO regres

Werkgebied

Haarlem, Heemstede, Hoofddorp, Aalsmeer, Uithoorn, Hillegom, Maarssen, Alphen aan den Rijn, Nieuw-Vennep, IJmuiden, Beverwijk

Hoofdvestiging