0252 - 79 90 30

Letselschade advocaat nodig in Hillegom

Verkeersongeval in Hillegom

Een veel voorkomende oorzaak van letsel is een verkeersongeval. Een verkeersongeval kan veel vervelende gevolgen hebben. Zo kunt u klachten ontwikkelen die u blijvend belemmeren in uw werk- en privésituatie. Mensen met bijvoorbeeld een whiplash hebben vaak veel pijn in de schouders en nek. Daarnaast kampen mensen met een whiplash met concentratieproblemen. Bent u betrokken geraakt bij een aanrijding in Hillegom of in de omgeving van Hillegom? Wij helpen u graag uw schade te verhalen.

Het letselschaderecht is een apart rechtsgebied binnen het Nederlands recht. Om u te verzekeren van deskundige hulp is het raadzaam om een letselschade advocaat in Hillegom in te schakelen. Bij ons kantoor werken diverse advocaten die zich hebben gespecialiseerd op het gebied van letselschade. Wij zijn sinds 2008 houder van het keurmerk van de Stichting Letselschade en zijn daarnaast zijn aangesloten bij de de ASP. Hierdoor is kwaliteit verzekerd.

Vergoeding na een verkeersongeval

Wanneer u het slachtoffer bent van een verkeersongeval heeft u recht op een compensatie van de schade die u heeft opgelopen. Deze schade bestaat uit verschillende onderdelen. Zo ontvangt u smartengeld voor het leed dat u is aangedaan en daarnaast wordt er gekeken naar de gevolgen in uw dagelijkse leven. Als uw letsel u belemmert in het uitoefenen van uw beroep dient u ook hiervoor te worden gecompenseerd. Voor juridische hulp bij tijdelijk of blijvend letsel na ongeval in Hillegom of regio Hillegom staan wij graag voor u klaar.

Afspraak inplannen

Via het afspraakformulier kunt u direct een afspraak maken.
Wij zullen zo snel mogelijk contact met u opnemen om de mogelijkheden te bespreken voor de door u opgegeven voorkeursdata.

shortcodeCommand = [bono_appointment]
Ochtend
Middag
Avond

Specialisaties

• Letselschade
• Loonschade
• Opstellen schadeclaim
• WMO regres

Werkgebied

Haarlem, Heemstede, Hoofddorp, Aalsmeer, Uithoorn, Hillegom, Maarssen, Alphen aan den Rijn, Nieuw-Vennep, IJmuiden, Beverwijk

Hoofdvestiging