0252 - 79 90 30

Letselschade advocaat nodig in Hillegom

Smartengeld opeisen in Hillegom of omstreken?

Bij letselschade wordt meestal gedacht aan materiële schade, zoals schade aan de auto of lichamelijke schade. Materiële schade is de direct zichtbare schade, maar niet de enige voelbare schade. Ook de emotionele schade ten gevolge van een ongeval is een vorm van letselschade. Net als een vergoeding voor materiële schade is er ook vergoeding voor immateriële schade, een schadevergoeding voor het leed, de pijn en de gederfde levensvreugde. Deze vorm van schadevergoeding wordt smartengeld genoemd en is zeker de moeite waard om voor te pleiten. In Hillegom of omgeving kunt u voor hulp bij het opeisen van smartengeld terecht bij ons advocatenkantoor.

Hulp bij vergoeding psychische schade

Het ontvangen van een som geld neemt uw verdriet of pijn natuurlijk niet weg. Toch is het belangrijk ook voor psychische schade een schadevergoeding op te eisen. U heeft tijd nodig om uw verdriet of trauma te verwerken. Misschien bent u lichamelijk in staat om te werken, maar weerhoudt uw psychische conditie u daar nog van. Uw mentale conditie beperkt u in uw doen en laten, maakt u arbeidsongeschikt of niet meer in staat om uw huis op orde te houden. Een vergoeding voor het inkomensverlies of andere kosten is zeker gepast. Neem contact met ons op voor professionele juridische hulp bij smartengeld. U kunt ons bereiken op 0252 - 79 90 30 of het het contactformulier op de website.

Afspraak inplannen

Via het afspraakformulier kunt u direct een afspraak maken.
Wij zullen zo snel mogelijk contact met u opnemen om de mogelijkheden te bespreken voor de door u opgegeven voorkeursdata.

shortcodeCommand = [bono_appointment]

Specialisaties

• Letselschade
• Loonschade
• Opstellen schadeclaim
• WMO regres

Werkgebied

Haarlem, Heemstede, Hoofddorp, Aalsmeer, Uithoorn, Hillegom, Maarssen, Alphen aan den Rijn, Nieuw-Vennep, IJmuiden, Beverwijk

Hoofdvestiging