0252 - 79 90 30

Letselschade advocaat nodig in Hillegom

Schadevergoeding aanvragen in Hillegom

Wanneer u een specialist wilt inschakelen voor het aanvragen van een schadevergoeding, kunt u kiezen voor een letselschade advocaat of een letselschadebureau. Wij raden u aan om voor onze advocaten te kiezen. Wij kunnen indien nodig voor u procederen in de rechtszaal. In veel gevallen wordt een schadeclaim buiten de rechtszaal afgehandeld en is een gang naar de rechter niet nodig. Toch is het een groot voordeel om de mogelijkheid te hebben om naar de rechter te stappen. Mocht uw zaak vastlopen waardoor er geen andere keus is dan procederen, dan staan onze advocaten achter u. Daarnaast hebben advocaten uitgebreide kennis op het gebied van recht en zijn hierdoor beter in staat een rechtvaardige letselschadevergoeding op te eisen.

Schadeclaim indienen

Na een ongeval wordt bij letsel in de meeste gevallen een schadeclaim ingediend. Hierin wordt vastgelegd wie er aansprakelijk is voor de schade en voor welk deel. Daarnaast wordt in de schadeclaim vastgelegd wat een rechtvaardige vergoeding is voor de schade die u heeft geleden.

Een schaderegeling bestaat uit verschillende stappen. De eerste stap is een oriënterende stap. In deze fase worden de rapporten van de behandelend arts en de politie verzameld om de aansprakelijkheid en de totale schade te bepalen en vast te leggen in de schadeclaim. De tweede stap is het bepalen van de aansprakelijkheid. Tijdens deze stap wordt bepaald of de tegenpartij volledig of slechts gedeeltelijk aansprakelijk is. Wanneer de tegenpartij volledig aansprakelijk wordt gesteld, worden alle schadekosten en de bijkomende kosten voor zorg en juridische bijstand verhaald op de tegenpartij. In Hillegom en in de omgeving van Hillegom helpen wij u graag bij het indienen van de letselschadeclaim.

Afspraak inplannen

Via het afspraakformulier kunt u direct een afspraak maken.
Wij zullen zo snel mogelijk contact met u opnemen om de mogelijkheden te bespreken voor de door u opgegeven voorkeursdata.

shortcodeCommand = [bono_appointment]
Ochtend
Middag
Avond

Specialisaties

• Letselschade
• Loonschade
• Opstellen schadeclaim
• WMO regres

Werkgebied

Haarlem, Heemstede, Hoofddorp, Aalsmeer, Uithoorn, Hillegom, Maarssen, Alphen aan den Rijn, Nieuw-Vennep, IJmuiden, Beverwijk

Hoofdvestiging