0252 - 79 90 30

Letselschade advocaat nodig in Hillegom

Letselschade door medische fout in Hillegom

Letselschade ontstaat niet alleen bij verkeersongevallen of bedrijfsongevallen. U kunt ook in het ziekenhuis of in een andere zorginstelling letselschade oplopen. In het ziekenhuis is het oplopen van letsel een dubbele tegenslag. U gaat naar het ziekenhuis om geholpen te worden en niet om met meer lichamelijk letsel thuis te komen. Een chirurgische operatie wordt natuurlijk met uiterste zorgvuldigheid uitgevoerd; hier zijn artsen voor opgeleid. Een operatie gaat echter wel gepaard met het risico op complicaties. Complicatie zijn echter geen medische fouten. Er is sprake van een medische fout wanneer een redelijk bekwame andere arts uw gezondheidsschade had kunnen voorkomen of kunnen verminderen.

Schakel een advocaat medische fouten in

Wanneer u slachtoffer bent van een medische fout, dan heeft u recht op een schadevergoeding. Bij een medische misser zullen verschillende specialisten een zorgvuldig onderzoek moeten uitvoeren om vast te stellen dat het daadwerkelijk om een fout gaat. Omdat het verschil tussen een complicatie en een fout klein is, is dit vaak een lastig proces. Het is verstandig een letselschadespecialist in te schakelen om u bij te staan in deze periode.

Het begaan van een fout kan de loopbaan van een arts volledig bederven. Een arts zou de medische fout dus kunnen ontkennen om zijn of haar carrière te redden. Een van onze medische advocaten helpt u bij het opeisen van de schadevergoeding waar u recht op heeft. Bel naar 0252 - 79 90 30 voor het maken van een afspraak. U kunt ook het contactformulier op de website invullen. Wij nemen dan zo spoedig mogelijk contact met u op.

Afspraak inplannen

Via het afspraakformulier kunt u direct een afspraak maken.
Wij zullen zo snel mogelijk contact met u opnemen om de mogelijkheden te bespreken voor de door u opgegeven voorkeursdata.

shortcodeCommand = [bono_appointment]
Ochtend
Middag
Avond

Specialisaties

• Letselschade
• Loonschade
• Opstellen schadeclaim
• WMO regres

Werkgebied

Haarlem, Heemstede, Hoofddorp, Aalsmeer, Uithoorn, Hillegom, Maarssen, Alphen aan den Rijn, Nieuw-Vennep, IJmuiden, Beverwijk

Hoofdvestiging