0252 - 79 90 30

Letselschade advocaat nodig in Hillegom

Uw letselschadespecialist in Hillegom

Bij ons is een groot team advocaten en juristen uitsluitend bezig met het afhandelen van letselschadezaken. Wij hebben diverse advocaten in dienst waarvan er meerdere werkzaam zijn als letselschadespecialist in Hillegom en omgeving. Wij behartigen uitsluitend de belangen van slachtoffers, dankzij onze jarenlange ervaring en professionele service zorgen we dat u de vergoeding krijgt waar u recht op heeft.

Werkwijze van ons letselschade bureau

Ons advocatenkantoor kenmerkt zich door een directe en daadkrachtige aanpak van uw zaak: zonder poeha. Onze letselschade experts zullen zich voor uw zaak inzetten tot de grenzen van de wet. Wanneer wij een mogelijkheid zien om compensatie van uw schade te realiseren zullen wij de kans met beide handen aanpakken. Onze advocaten hebben ruime ervaring met het bijstaan van slachtoffers van verkeers- en bedrijfsongevallen, productaansprakelijkheid en medische aansprakelijkheid. Daarnaast zijn wij ook ervaren met ongevallen die in en rondom u huis kunnen plaatsvinden.

Afspraak inplannen

Via het afspraakformulier kunt u direct een afspraak maken.
Wij zullen zo snel mogelijk contact met u opnemen om de mogelijkheden te bespreken voor de door u opgegeven voorkeursdata.

shortcodeCommand = [bono_appointment]
Ochtend
Middag
Avond

Specialisaties

• Letselschade
• Loonschade
• Opstellen schadeclaim
• WMO regres

Werkgebied

Haarlem, Heemstede, Hoofddorp, Aalsmeer, Uithoorn, Hillegom, Maarssen, Alphen aan den Rijn, Nieuw-Vennep, IJmuiden, Beverwijk

Hoofdvestiging