0252 - 79 90 30

Letselschade advocaat nodig in Hillegom

Uw letselschadespecialist in Hillegom

Bij Berntsen Mulder Letselschade is een groot team advocaten en juristen uitsluitend bezig met het afhandelen van letselschadezaken. Wij hebben diverse advocaten in dienst waarvan er meerdere werkzaam zijn als letselschadespecialist in Hillegom en omgeving. Wij behartigen uitsluitend de belangen van slachtoffers, dankzij onze jarenlange ervaring en professionele service zorgen we dat u de vergoeding krijgt waar u recht op heeft.

Werkwijze van ons letselschade bureau

Ons advocatenkantoor kenmerkt zich door een directe en daadkrachtige aanpak van uw zaak: zonder poeha. Een letselschade expert van Berntsen Mulder Letselschade zal zich voor uw zaak inzetten tot de grenzen van de wet. Wanneer wij een mogelijkheid zien om compensatie van uw schade te realiseren zullen wij de kans met beide handen aanpakken. Onze advocaten hebben ruime ervaring met het bijstaan van slachtoffers van verkeers- en bedrijfsongevallen, productaansprakelijkheid en medische aansprakelijkheid. Daarnaast zijn wij ook ervaren met ongevallen die in en rondom u huis kunnen plaatsvinden.

Uw letselschadeadvocaten

Over Berntsen Mulder Letselschade

"Aan vlotte praatjes heeft u niets. U wilt gewoon de beste advocaat, zonder poeha.

Wij luisteren naar uw verhaal, vragen door en denken met u mee. Samen bepalen we de juiste strategie.

In de samenwerking is het belangrijk om over en weer goed bereikbaar te zijn en het taalgebruik eenvoudig te houden. Wij hebben aandacht voor de mensen en voor de prestaties. Alleen door die combinatie, is het optimale resultaat haalbaar."

Waarom kiest u voor Berntsen Mulder?

  • Specialist in het afhandelen van letselschadezaken
  • Verzekerd van een goede en snelle afhandeling
  • Onafhankelijke en deskundige rechtsbijstand

Afspraak inplannen

Via het afspraakformulier kunt u direct een afspraak maken.
Wij zullen zo snel mogelijk contact met u opnemen om de mogelijkheden te bespreken voor de door u opgegeven voorkeursdata.

shortcodeCommand = [bono_appointment]

Specialisaties

• Letselschade
• Loonschade
• Opstellen schadeclaim
• WMO regres

Werkgebied

Haarlem, Heemstede, Hoofddorp, Aalsmeer, Uithoorn, Hillegom, Maarssen, Alphen aan den Rijn, Nieuw-Vennep, IJmuiden, Beverwijk

Hoofdvestiging