0252 - 79 90 30

Letselschade advocaat nodig in Hillegom

Aansprakelijkheid bedrijfsongeval in Hillegom

Het vaststellen van de aansprakelijkheid is bij de meeste bedrijfsongevallen niet moeilijk. In veel gevallen is de werkgever namelijk aansprakelijk. Dit komt door de zorgplicht die de werkgever heeft. De zorgplicht houdt in dat werkgevers moeten voorkomen dat werknemers schade lijden tijdens de uitoefening van werkzaamheden. Dit is een heel breed begrip en waar een werkgever precies toe verplicht is is afhankelijk van elke afzonderlijke situatie. Vaak had de werkgever meer maatregelen kunnen nemen om het ongeval te voorkomen. Kan de werkgever aantonen dat hij of zij wel de zorgplicht is nagekomen? Of heeft de werknemer met opzet gehandeld? In deze gevallen is de werknemer zelf aansprakelijk voor het arbeidsongeval.

Bedrijf aansprakelijk stellen voor schade

Wilt u uw werkgever aansprakelijk stellen? Wij luisteren naar uw verhaal en beoordelen of er daadwerkelijk sprake is van een bedrijfsongeval. Wanneer alle feiten op een rij staan, kunnen wij gaan kijken naar de aansprakelijkheid werkgever bedrijfsongeval. Als er wordt vastgesteld dat uw werkgever iets had kunnen doen om het ongeval te voorkomen, dan zal uw werkgever aansprakelijk worden gesteld. Zorgen voor veiligheidskleding of een veilige werkvloer is vaak niet voldoende. Veiligheidsinstructies en toezicht horen ook bij de zorgplicht. Wilt u meer weten over wat wij voor u kunnen betekenen na een bedrijfsongeval in Hillegom of omstreken? Bel ons op 0252 - 79 90 30.

Afspraak inplannen

Via het afspraakformulier kunt u direct een afspraak maken.
Wij zullen zo snel mogelijk contact met u opnemen om de mogelijkheden te bespreken voor de door u opgegeven voorkeursdata.

shortcodeCommand = [bono_appointment]

Specialisaties

• Letselschade
• Loonschade
• Opstellen schadeclaim
• WMO regres

Werkgebied

Haarlem, Heemstede, Hoofddorp, Aalsmeer, Uithoorn, Hillegom, Maarssen, Alphen aan den Rijn, Nieuw-Vennep, IJmuiden, Beverwijk

Hoofdvestiging