0252 - 79 90 30

Letselschade advocaat nodig in Hillegom

Aansprakelijkheid bedrijfsongeval in Hillegom

Het vaststellen van de aansprakelijkheid is bij de meeste bedrijfsongevallen niet moeilijk. In veel gevallen is de werkgever namelijk aansprakelijk. Dit komt door de zorgplicht die de werkgever heeft. De zorgplicht houdt in dat werkgevers moeten voorkomen dat werknemers schade lijden tijdens de uitoefening van werkzaamheden. Dit is een heel breed begrip en waar een werkgever precies toe verplicht is is afhankelijk van elke afzonderlijke situatie. Vaak had de werkgever meer maatregelen kunnen nemen om het ongeval te voorkomen. Kan de werkgever aantonen dat hij of zij wel de zorgplicht is nagekomen? Of heeft de werknemer met opzet gehandeld? In deze gevallen is de werknemer zelf aansprakelijk voor het arbeidsongeval.

Bedrijf aansprakelijk stellen voor schade

Wilt u uw werkgever aansprakelijk stellen? Berntsen Mulder Letselschade luistert naar uw verhaal en beoordeelt of er daadwerkelijk sprake is van een bedrijfsongeval. Wanneer alle feiten op een rij staan, kunnen wij gaan kijken naar de aansprakelijkheid werkgever bedrijfsongeval. Als er wordt vastgesteld dat uw werkgever iets had kunnen doen om het ongeval te voorkomen, dan zal uw werkgever aansprakelijk worden gesteld. Zorgen voor veiligheidskleding of een veilige werkvloer is vaak niet voldoende. Veiligheidsinstructies en toezicht horen ook bij de zorgplicht. Wilt u meer weten over wat wij voor u kunnen betekenen na een bedrijfsongeval in Hillegom of omstreken? Bel ons op 0252 - 79 90 30.

Uw letselschadeadvocaten

Over Berntsen Mulder Letselschade

"Aan vlotte praatjes heeft u niets. U wilt gewoon de beste advocaat, zonder poeha.

Wij luisteren naar uw verhaal, vragen door en denken met u mee. Samen bepalen we de juiste strategie.

In de samenwerking is het belangrijk om over en weer goed bereikbaar te zijn en het taalgebruik eenvoudig te houden. Wij hebben aandacht voor de mensen en voor de prestaties. Alleen door die combinatie, is het optimale resultaat haalbaar."

Waarom kiest u voor Berntsen Mulder?

  • Specialist in het afhandelen van letselschadezaken
  • Verzekerd van een goede en snelle afhandeling
  • Onafhankelijke en deskundige rechtsbijstand

Afspraak inplannen

Via het afspraakformulier kunt u direct een afspraak maken.
Wij zullen zo snel mogelijk contact met u opnemen om de mogelijkheden te bespreken voor de door u opgegeven voorkeursdata.

shortcodeCommand = [bono_appointment]

Specialisaties

• Letselschade
• Loonschade
• Opstellen schadeclaim
• WMO regres

Werkgebied

Haarlem, Heemstede, Hoofddorp, Aalsmeer, Uithoorn, Hillegom, Maarssen, Alphen aan den Rijn, Nieuw-Vennep, IJmuiden, Beverwijk

Hoofdvestiging