0252 - 79 90 30

Letselschade advocaat nodig in Hillegom

Slachtoffer van een bedrijfsongeval?

Slechte werkomstandigheden of een onveilige werkplek kunnen leiden tot een bedrijfsongeval. Wanneer u letselschade overhoudt aan een bedrijfsongeval kan dit gevolgen voor u hebben. Zo kan de schade u bijvoorbeeld belemmeren in het uitoefenen van uw beroep. Daarnaast kan het ook voorkomen dat u pas klachten ontwikkelt na enige tijd. Goede voorbeelden hiervan zijn RSI en rugklachten. Ook deze klachten kunnen invloed hebben op uw capaciteit om te werken en is dus een vorm van letselschade.

Bent u arbeidsongeschikt na bedrijfsongeval in Hillegom? Neem dan contact op met Berntsen Mulder Letselschade. Wij zijn als letselschadespecialist regelmatig actief in de regio Hillegom. We kijken graag samen met u of u recht heeft op compensatie. Onze advocaten staan u graag bij.

Meer oorzaken dan een bedrijfsongeval

Naast een bedrijfsongeval zijn er meerdere oorzaken voor letselschade. Schade die wordt veroorzaakt door een geweldsdelict, seksueel misbruik of een medische fout worden in veel gevallen gerekend tot letselschade. Zaken waarin dieren en kinderen voorkomen worden op een andere manier behandeld. Zo is er meer zorg nodig voor de traumatische ervaring dat het kind heeft meegemaakt. Daarnaast zijn de gevolgen pas echt duidelijk wanneer het kind volwassen is.

Woont u in Hillegom of in de buurt van Hillegom en bent u betrokken geraakt bij een ongeluk op het werk of een ander ongeval? Wij helpen u bij het opeisen van een passende vergoeding.

Uw letselschadeadvocaten

Over Berntsen Mulder Letselschade

"Aan vlotte praatjes heeft u niets. U wilt gewoon de beste advocaat, zonder poeha.

Wij luisteren naar uw verhaal, vragen door en denken met u mee. Samen bepalen we de juiste strategie.

In de samenwerking is het belangrijk om over en weer goed bereikbaar te zijn en het taalgebruik eenvoudig te houden. Wij hebben aandacht voor de mensen en voor de prestaties. Alleen door die combinatie, is het optimale resultaat haalbaar."

Waarom kiest u voor Berntsen Mulder?

  • Specialist in het afhandelen van letselschadezaken
  • Verzekerd van een goede en snelle afhandeling
  • Onafhankelijke en deskundige rechtsbijstand

Afspraak inplannen

Via het afspraakformulier kunt u direct een afspraak maken.
Wij zullen zo snel mogelijk contact met u opnemen om de mogelijkheden te bespreken voor de door u opgegeven voorkeursdata.

shortcodeCommand = [bono_appointment]

Specialisaties

• Letselschade
• Loonschade
• Opstellen schadeclaim
• WMO regres

Werkgebied

Haarlem, Heemstede, Hoofddorp, Aalsmeer, Uithoorn, Hillegom, Maarssen, Alphen aan den Rijn, Nieuw-Vennep, IJmuiden, Beverwijk

Hoofdvestiging