0252 - 79 90 30

Letselschade advocaat nodig in Hillegom

Slachtoffer van een bedrijfsongeval?

Slechte werkomstandigheden of een onveilige werkplek kunnen leiden tot een bedrijfsongeval. Wanneer u letselschade overhoudt aan een bedrijfsongeval kan dit gevolgen voor u hebben. Zo kan de schade u bijvoorbeeld belemmeren in het uitoefenen van uw beroep. Daarnaast kan het ook voorkomen dat u pas klachten ontwikkelt na enige tijd. Goede voorbeelden hiervan zijn RSI en rugklachten. Ook deze klachten kunnen invloed hebben op uw capaciteit om te werken en is dus een vorm van letselschade.

Bent u arbeidsongeschikt na bedrijfsongeval in Hillegom? Neem dan contact op met  ons advocatenkantoor. Wij zijn als letselschadespecialist regelmatig actief in de regio Hillegom. We kijken graag samen met u of u recht heeft op compensatie. Onze advocaten staan u graag bij.

Meer oorzaken dan een bedrijfsongeval

Naast een bedrijfsongeval zijn er meerdere oorzaken voor letselschade. Schade die wordt veroorzaakt door een geweldsdelict, seksueel misbruik of een medische fout worden in veel gevallen gerekend tot letselschade. Zaken waarin dieren en kinderen voorkomen worden op een andere manier behandeld. Zo is er meer zorg nodig voor de traumatische ervaring dat het kind heeft meegemaakt. Daarnaast zijn de gevolgen pas echt duidelijk wanneer het kind volwassen is.

Woont u in Hillegom of in de buurt van Hillegom en bent u betrokken geraakt bij een ongeluk op het werk of een ander ongeval? Wij helpen u bij het opeisen van een passende vergoeding.

Afspraak inplannen

Via het afspraakformulier kunt u direct een afspraak maken.
Wij zullen zo snel mogelijk contact met u opnemen om de mogelijkheden te bespreken voor de door u opgegeven voorkeursdata.

shortcodeCommand = [bono_appointment]
Ochtend
Middag
Avond

Specialisaties

• Letselschade
• Loonschade
• Opstellen schadeclaim
• WMO regres

Werkgebied

Haarlem, Heemstede, Hoofddorp, Aalsmeer, Uithoorn, Hillegom, Maarssen, Alphen aan den Rijn, Nieuw-Vennep, IJmuiden, Beverwijk

Hoofdvestiging